Hop til hovedindholdet

Magasin du Nord logo

Få skønhedstips direkte fra din yndlings-ekspert

Vis lignende arrangementer


Dato og tid

Torsdag d. 1. september 2016 kl. 10:00 til 10:20

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 1. september 2016 kl. 10:00

Sted

Magasin du Nord - Kgs. Nytorv, Kongens Nytorv 13, 1095 København K Magasin du Nord - Kgs. Nytorv
Kongens Nytorv 13
1095 København K

Få skønhedstips direkte fra din yndlings-ekspert

Vis lignende arrangementer


ArrangementsbeskrivelseHvis du nogensinde har drømt om at have en skønhedsekspert helt for dig selv, så er det nu, du skal slå til. Torsdag den 1. september holder vi ’Beauty Experts Day’ hos Magasin Kgs. Nytorv, hvor Danmarks ypperste skønhedseksperter fra de glittede magasiner, de bedste online-medier og de førende prestige-blogs sidder klar til at give dig alle de tips og tricks, du overhovedet måtte ønske.

Det gør de for at samle ind til organisationen ’Look Good Feel Better’ - skønhedsbranchens unikke initiativ, der styrker kræftramte kvinder ved at få dem til både at føle sig og se ud som sig selv under kemoterapi.

Skynd dig at booke din plads hos din yndlings-skønhedsekspert eller dit favorit-skønhedsmærke. Ikke kun vil du få masser af tips, trends og skønhedshemmeligheder, du vil også få tilbudt en mini-makeover på standen og – selvfølgelig - en fantastisk goodiebag.

Billetterne koster 295 kr. og alle billetindtægter går ubeskåret til den gode sag. Oven i købet dobler Magasin Fonden alle billetindtægter op. Så book din personlige konsultation nu, støt en fantastisk sag og få en ganske unik mulighed for at have en skønhedsekspert helt for dig selv.

Tidspunkt: Book din tid mellem klokken 10-16 (hver aftale varer 20 minutter, dertil tilbydes du en mini-makeover på standen)

Pris: Billetterne koster 295 kr. og alle indtægter går direkte til Look Good Feel Better

Vær opmærksom på at vi ikke refundere billetterne efter d. 22/8-16  til dette arrangement da det er et velgørenhedsarrangement.

 

 

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Magasin du Nord
Tlf: +45 33 11 44 33
event@magasin.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Magasin du Nord
Tlf: +45 33 11 44 33
event@magasin.dk