Magasin du Nord

Kom med IN til lækkert shoppe event i Magasin


Dato og tid

Torsdag d. 5. oktober 2017 kl. 17:00 til 19:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 5. oktober 2017 kl. 09:00

Sted

Magasin Lyngby, dameetagen 2. sal
Lyngby Hovedgade 43
2800 Kgs. Lyngby
Denmark

Arrangør

Magasin du Nord
+45 33 11 44 33
event@magasin.dk


Er du vild med mode og shopping, og har du lyst til at vide mere om efterårets ten­denser og få hjælp til, hvad der klæder netop dig, må  du ikke gå glip af IN og Magasins shop­peevent den 5. oktober i Magasin i Lyngby.

Til eventet kan du møde INs moderedaktør, Nanna Juulsgaard, som vil gennemgå efterårets og vin­terens modetrends, og du kan opleve INs chefre­daktør, Anne Axholm, som fortæller om sine egne erfaringer med Magasins Personlige Shoppere og interviewer en af dem på scenen.

Som deltager har du mulighed for at stille spørgs­mål, du møder Magasins Personlige Shoppere, og du kan shoppe løs i den nye flotte afdeling med mode til kvinder. Alt sammen mens du nyder lidt sødt til ganen og et glas bobler.

Du kan også være så heldig at vinde et gavekort til Magasin på 3.000 kr. - der udloddes to styk på aftenen. Alle deltagere går hjem med en lækker goodiebag med masser af inspiration, snacks og et gavekort på 100 kr. til Magasin.

Slut inspirations- og shoppeaftenen af med en eksklusiv, lækker menu hos Sticks'n'Sushi, bestående af:

Perfect Day menu, cheesecake til dessert samt et glas japansk sangria

Som deltager til IN x Magasin shoppeevent får du menuen til kun 295,- pr. person. Book bord her http://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/1266/saerarrangement-for-nyhedsbrevmodtagere

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Magasin du Nord
+45 33 11 44 33
event@magasin.dk