Magasin du Nord

Costume Skønhedsfavoritter - meet and greet


Dato og tid

Torsdag d. 31. august 2017 kl. 16:30 til 18:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 30. august 2017 kl. 11:00

Sted

Magasin du Nord - Kgs. Nytorv
Kongens Nytorv 13
1095 København K
Denmark

Arrangør

Magasin du Nord
+45 33 11 44 33
event@magasin.dkVi skyder Costume Skønhedsfavoritter i gang med et brag af et meet and greet-event i Magasin på Kgs. Nytorv og Magasin i Aarhus torsdag den 31. august kl. 16.30-18.30.

Vær med til en hyggelig, inspirerende eftermiddag, hvor du kan møde Magasins Beauty Shoppere, der giver deres bedste beautytips og guider dig igennem skønhedsfavoritterne. Du kan også møde Costumes dygtige team og se og prøve de nominerede produkter. Magasin Chokolade byder på lækre treats med tilhørende bobler og der vil være skønne aktiviteter samt goodiebags.

Under Costume Skønhedsfavoritter vil Magasin og Costume i samarbejde med Magasins kunder og Costumes læsere finde årets favoritprodukter inden for tyve kategorier. Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af juryen bestående af Rikke Amtorp Christensen, chefredaktør hos Costume, Silke Grane, makeupartist og skønhedsjournalist, og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De tre dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i hver kategori, men det er dig, der endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Magasin du Nord
+45 33 11 44 33
event@magasin.dk