Magasin du Nord

MAKEOVER EVENT – AFSLØRINGEN HOS N’AGE


Dato og tid

Torsdag d. 24. maj 2018 kl. 17:30 til 20:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 24. maj 2018 kl. 09:00

Sted

N'AGE Aarhus
Store Torv 6, 2. sal
8000 Aarhus
Denmark

Arrangør

Magasin du Nord
+45 33 11 44 33
event@magasin.dkTorsdag den 24. maj kl. 17.30 – 20.30 kan du komme til en aften i skønhedens- og forvandlingens tegn hos N’AGE Aarhus i samarbejde med MAGASIN Aarhus og Frisør No 77 beliggende i Risskov Aarhus.

Vi forvandler en østjysk kvinde i dagene op til eventet og afslører på aftenen den flotte forvandling, hun har gennemgået. Med udgangspunkt i vores udvalgte kvinde, viser vi før- og efter billeder fra forløbet og fortæller om de kosmetiske behandlinger, der er lavet. Håret styles til hverdag og fest, og eksperterne fra Magasins beauty- og fashion-afdelinger fortæller om, hvordan man med hjælp fra deres personlige shoppere kan optimere sin stil og få ny inspiration.

Derudover kan du efterfølgende få personlige råd og vejledning og booke konsultationer hos både MAGASIN, frisør No77 og hos klinik N’AGE.

Du kan møde klinikchef og kosmetisk sygeplejerske Trine Andersen samt de kosmetiske sygeplejersker Åsa Brantlov og Simone Engelbredt fra  N’AGE, Personlig fashionshopper fra MAGASIN Anne Bundgaard og beauty ekspert Helle Jensen, samt frisør og ejer af frisør No77, Henriette Vinge Nørgaard.

Der trækkes lod blandt vores gæster om en Restylanebehandling til en værdi af 4.000 kr.!

Vi byder på en let anretning og vin, og der bliver MAX 40 deltagere, så der er tid til spørgsmål, livlige diskussioner og individuelle konsultationer.

Arrangementet koster 150 kr.. Alle deltagere får en lækker goodiebag med skønne produkter fra Comfort Zone, Kiehls , Elizabeth Arden, Filorga og Ravnsborg samt gode tilbud kun til dig.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Magasin du Nord
+45 33 11 44 33
event@magasin.dk