Magasin du Nord

Forkæl dig selv & forny din stil til IN event i Magasin Lyngby


Dato og tid

Torsdag d. 4. oktober 2018 kl. 17:00 til 18:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 4. oktober 2018 kl. 17:00

Sted

Magasin Lyngby
Lyngby Hovedgade 43
2800 Kongens Lyngby

Arrangør

Magasin du Nord
+45 33 11 44 33
event@magasin.dk

Forkæl dig selv & forny din stil til IN event i Magasin Lyngby

Ender du i den samme mørke frakke år efter år? De samme flade støvletter? Magasins Personlige Shoppere står klar til at inspirere, guide og (måske) udfordre dine gamle vaner, når de præsenterer efterårets største trends.

INs chefredaktør, Anne Axholm, vil interviewe Personlige Shoppere og få deres bedste råd til, hvordan man bruger efterårssæsonens flotteste frakker og skønne accessories, der nemt og stilfuldt kan forvandle et look fra arbejdstøj til festtøj – et must for mange kvinder, der løber fra den ene aftale til den anden.

Magasin har altid sat en ære i at have danske brands på hylderne og markerer sit 150-års jubilæum i år med designsamarbejder med danske brands. På aftenen vil du derfor også møde Decadent, som vil fremvise nogle af de styles, de har designet i forbindelse med jubilæet.

I løbet af aftenen bliver der også serveret bobler og snacks, og alle gæster vil få en lækker goodiebag med blandt andet gavekort til Magasin, som kan bruges til at forny garderoben. Der vil også være mulighed for at deltage i konkurrencen om en tid hos en Personlig Shopper og et gavekort på 3.000 kr., der kan bruges til en Personlig Shopper-session. Der trækkes to vindere sidst på aftenen.

DU FÅR

• En forkælelsesaften i modens tegn

• Oplæg om sæsonens trends og et møde med designeren bag Decadent

• Snacks og bobler.

• En lækker goodiebag

• Et gavekort til Magasin

• Mulighed for at vinde en Personlig Shopper og 3000 kr. til shopping
 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Magasin du Nord
+45 33 11 44 33
event@magasin.dk