Magasin du Nord

Triumph lingeri- og stylingworkshop med Alt for Damerne


Dato og tid

Torsdag d. 25. april 2019 kl. 17:00 til 20:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 25. april 2019 kl. 09:00

Sted

Magasin Du Nord - Kgs. Nytorv - Kong Hans Salen , Kongens Nytorv 13, 1095 København K Magasin Du Nord - Kgs. Nytorv - Kong Hans Salen
Kongens Nytorv 13
1095 København K

Arrangør

Magasin du Nord
Tlf: +45 33 11 44 33
event@magasin.dk

#SAMMEN ER VI FRIE

 

Triumph og Alt for Damerne inviterer til en aften med lingeri og styling. 

Triumph har designet smukke bh’er til kvinder i mere end 130 år. De ved derfor en ting eller to om at give støtte til kvindekroppe, men de fokuserer også, på værdien af den støtte kvinder kan give hinanden.

Triumph tror på, at der er styrke i søsterskab, og at vi kvinder er stærke og frie sammen. Med denne tro på det kvindelige fællesskab vil Triumph gerne invitere til en aften i Magasin den 25. april, hvor du får grundig vejledning i at vælge det helt rigtige lingeri.

I løbet af aftenen vil den smukke Carla Chloe og den inspirerende Fallulah fortælle om deres tætte venskab, og den støtte de giver hinanden. Moderedaktør Gertrud Bønnelykke og Skønhedsredaktør Silke Grane fra Alt for Damerne præsenterer sæsonens nyeste trends og tendenser. Fittingeksperterne fra Triumph hjælper og vejleder dig i at vælge lingeri, som sælges med 25% rabat kun på denne aften. Desuden udloddes der et sæt lingeri fra den lækre Body Make-Up Soft Touch kollektion til en heldig vinder. Der vil være bobler & snacks samt lækre goodiebags til alle!

Vi har særlig fokus på vores lækre Body Make Up Soft Touch kollektion – en behagelig hverdagskollektion som kombinerer lækre materialer med sømløse styles.

Dette er et lukket arrangement med begrænset antal billetter

Billetterne koster 50 kr.

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Magasin du Nord
Tlf: +45 33 11 44 33
event@magasin.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Magasin du Nord
Tlf: +45 33 11 44 33
event@magasin.dk